artikel

Barbacan en TUI verlengen samenwerking met driejarig contract

Barbacan en TUI verlengen samenwerking met driejarig contract

2 april 2019 – Appartementen & Bungalows Barbacan op Gran Canaria zijn niet alleen heel bekend in de reiswereld, maar vooral ook zeer geliefd bij de vakantiegangers. Het complex in Playa del Inglés werd geopend in 1980 en heeft sindsdien, met een korte onderbreking, altijd in het aanbod van Arke en vervolgens TUI gestaan. Niet verwonderlijk gezien de band tussen de eigenaars, de familie Fransen, en het reisbedrijf. Barbacan is overigens vernoemd naar Barbara Fransen.

Wat zorgt er voor dat Barbacan al jaren een van de meeste geliefde accommodaties op Gran Canaria is? Klantenreviews zijn hoog, het wordt zelfs beoordeeld met een 8,9! Geroemd worden de maaltijden, de gastvrijheid, de ruime kamers en de centrale ligging. Veel vakantiegangers komen er jaarlijks terug. Het complex wordt ook goed onderhouden met regelmatige renovaties. Dit jaar worden de bungalows en appartementen, in delen, ook voorzien van een nieuwe uitstraling.

Barbara Fransen werd voor de feestelijke ondertekening ontvangen in het nieuwe pand van TUI in Rijswijk. Arjan Kers, General manager TUI Nederland: “Barbacan is een juweeltje in de reiswereld. Wanneer je al zo veel jaren als top accommodatie meedraait en reizigers aan je blijft binden, is dat een prestatie van formaat. We zijn er trots op Barbacan ook de komende jaren weer exclusief aan onze reizigers te kunnen aanbieden.”

Barbara Fransen: “Wij hebben in TUI een hele betrouwbare partner en we zijn blij dat we nu ook voor de komende drie jaren de samenwerking hebben vastgelegd. Deze zomer worden alle appartementen en bungalows opnieuw ingericht en het wordt prachtig. Ik ben er erg blij mee”.

Op de foto vlnr Arjan Kers – General Manager TUI Nederland, Barbara Fransen – directeur Barbacan/Agfra Holding, Steve Moyaert – Purchasing manager TUI

Terug naar het overzicht