Luxe ambiance op toplocaties  

Onze venues

Wij zijn Agfra, een hechte familie met een passie voor hospitality

Een verblijf in een hotel, landgoed of appartement is meer dan een geplande overnachting. Voor ons is het een draaiboek van emotie. Van gastvrijheid, beleving, genieten en persoonlijk contact. We willen dat uw wensen worden vervuld en uw verwachtingen worden overtroffen. Zodat u straks weer huiswaarts gaat met mooie herinneringen die altijd met u mee zullen reizen. En dat u, net als zoveel van onze gasten, steeds opnieuw weer terug komt.

Familie Fransen

De Lutte, Twente

Landgoed De Wilmersberg

Midden in de Twentse natuur, vindt u Landgoed De Wilmersberg. U deelt er bijzondere momenten met familie of vrienden. U ontspant en geniet in de comfortabele landgoedkamers, in het restaurant, op het prachtige terras of in de nieuwe wellness of u neemt er de juiste zakelijke beslissing. In een frisse, eigentijdse setting en inspirerende omgeving heten wij u van harte welkom.

"De Wilmersberg is het voormalige buitenverblijf van de Twentse textielfamilie Blijdenstein en behoort volgens Tripadvisor tot één van de 25 beste hotels van Nederland. Ons hotel beschikt over 59 kamers, waaronder twee Royale Suites. Gasten kunnen ontspannen in de in 2017 geheel vernieuwde wellnessboutique met zwembad, sauna’s, Turks stoombad en beautysalon. Chef-kok Ronald Bor en zijn team verzorgen iedere avond een culinair diner op niveau in ons in 2018 opnieuw ingerichte restaurant.

Op mooie dagen kunnen gasten genieten op het terras met prachtig uitzicht over het Twentse coulisselandschap, op koude dagen in onze gezellige lounge, de voormalige huiskamer van de Blijdensteins. Duurzaamheid is echt belangrijk voor ons en we bezitten dan ook al jaren de Green Key goud. Onze missie is geslaagd als wij het samen met ons team voor elkaar gekregen hebben dat gasten verlangend in hun achteruitkijkspiegel kijken als zij het landweggetje afrijden en denken: ‘Hier wil ik snel weer naar toe’.

Boudewijn & Githa van Vilsteren, directie Landgoed De WilmersbergBezoek de website
De Lutte, Twente

Hotel ’t Kruisselt

Midden in de Twentse natuur ligt het comfortabele 3-sterren superior Hotel ’t Kruisselt, een voormalig buitenverblijf van de textielfamilie Van Wulfften Palthe. Het hotel heeft 42 kamers en veel terugkerende gasten. Lekker wandelen of fietsen door de prachtige natuur. Talloze routes voeren u door het verrassende Twentse coulissen landschap. Direct vanuit het hotel de baan op? Dat kan. Want rondom ‘t Kruisselt ligt onze eigen uitdagende 9 holes qualifying par 3 baan.

"Gastvrijheid zit in je, of niet. Wij leren onze medewerkers niet hóe ze aardig moeten zijn, ze zijn gewoon ontzettend aardig! Samen met ons team werken we met veel passie en plezier, omdat we het oprecht leuk vinden het elke gast elke dag opnieuw optimaal naar de zin te maken.

Dat is toch genieten?’ Wij hopen u gauw te ontmoeten!".

Linda & Jeroen Kampman-Piening, directie Hotel 't KruisseltBezoek de website
Costa de la Luz, Spanje

Gran Meliá Sancti Petri

Gran Meliá Sancti Petri ***** Gran Lujo, is gebouwd in de Nasrid-stijl van een Andalusisch paleis en heeft een prachtige patio met Arabische fonteinen en mooie perken. De magie van de diep gewortelde Arabische cultuur, zo typisch voor het zuiden van Andalusië is gecombineerd met de meer inheemse stijl van de Andalusische landgoederen, waardoor het hotel een architechtonisch juweel is in het zuiden van Spanje. Aan de patio ligt het restaurant Alevante, bekroond door Michelin met 1 ster, geleid door de prestigieuze chef Angel León, Daarnaast zijn er andere restaurants waar u kunt genieten van de Spaanse (en andere) heerlijkheden. Het hotel is tevens een mooie uitvalbasis voor een prachtige golfvakantie, vanwege de vele golfbanen in de nabije omgeving. En na een rondje golf, kunt u zich heerlijk laten behandelen in het prachtige beauty center. Het hotel is in de Code Nast Traveller’s Gold List opgenomen als één van de beste resorts van Spanje en is winnaar van het beste Golf Resort in Zuid Europa bij de World Luxury Hotel Awards.

"I have been working in Meliá Hotels International 14 years already and my path has led me now to one of the best Resorts in South Europe, Meliá Sancti Petri in Cadiz. Meliá Sancti Petri is really a place where to enjoy life while working because of the surroundings of the hotel, the warmth of the people and employees, the beauty of the beaches and the nice landscapes, small towns and interesting culture.

During sunset, I love to go down to our Duna Beach Club to meet our clients and every time again I enjoy magnificent sunsets. After the sunset I see the guests at our beautiful patio, enjoying dinner while listening to the life music.
These are the reasons why I am more than pleased to be General Manager of this magnificent hotel".

Daniel Pérez, General ManagerBezoek de website
Playa del Ingles, Gran Canaria

Barbacan bungalows en appartementen

Barbacan Holiday Residence is een oase in Playa del Ingles, waar u zich thuis zult voelen, met een scala aan nieuwe ervaringen. De fraai ingerichte en zeer ruime appartementen en bungalows in de prachtige tuinen, het uitstekende restaurant, de lounge bar, de 3 zwembaden, de 2 jacuzzi’s en een gevarieerd sport- en spelprogramma maken een verblijf onvergetelijk. Gasten komen hier al jaren terug en hebben een persoonlijke band met de medewerkers en met elkaar opgebouwd.

“I must say that the main reason for me to work in Barbacan, and in general with AGFRA, is that, it is a company of realities, not only expectation or intentions, things happen and you can really see the result of your effort in the satisfaction of our clients.

It is really motivating to work with Family Fransen, who knows that, to achieve our main goal, satisfaction of clients, it is important to get the satisfaction of the employees too, taking care of all”.
Pedro Castro Cruz, General ManagerBezoek de website
Enschede

Trifora Sports & Health Club

Trifora Sports & Health Club biedt in Enschede en omstreken een unieke mix van sportfaciliteiten voor jong en oud aan.

"Trifora Sports & Health Club gelooft dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, voldoende ontspannen en gezond eten. Een gezonde levensstijl om te kunnen genieten van het leven. Wij geloven dat dit makkelijker te realiseren is in een plezierige omgeving en dat het helpt om er al jong mee te beginnen.

Wij willen mensen helpen balans te vinden in het leven door hen te adviseren, stimuleren en faciliteren bij een gezonde levensstijl.
Daarom is Trifora een sfeervolle sportclub voor het hele gezin en voor alle leeftijden! Mijn motto: doen wat je zegt en te zeggen wat je doet…
Leef het goede leven!".

Maikel Pot, clubmanagerBezoek de website