Michelin ster voor restaurant Alevante

Michelin ster voor restaurant Alevante in Hotel Meliá Sancti Petri

We zijn trots en blij te kunnen melden dat ons restaurant Alevante, onder leiding van chef Angel León, gevestigd in Hotel MELIÁ SANCTI PETRI in Chiclana de la Frontera ofwel Cadiz ofwel Zuid Spanje een Michelin Ster heeft verkregen.

Felicitaties voor het voltallige team!

Voor meer informatie klik op onderstaande link:

https://www.viamichelin.nl/web/Restaurant/Novo_Sancti_Petri-11130-Alevante-2ziub0f

November, 2017

Lees verder
ARTIKEL

Hotel ’t Kruisselt en Landgoed De Wilmersberg doneren 50 voedselpakketten

Samen voor de voedselbank. Duizenden mensen in Overijssel leven onder de armoedegrens, duizenden kinderen gaan dagelijks zonder eten naar school. Deze mensen zijn aangewezen op de hulp van de voedselbanken, en helaas worden het er elk jaar meer. Daarom komt RTV Oost net als vorig jaar opnieuw in actie! Ook Hotel ’t Kruisselt en Landgoed De Wilmersberg willen hun steentje bijdragen aan de actie Samen voor de Voedselbank en daarom overhandigde Boudewijn van Vilsteren namens de directie een cheque ter waarde van 500 euro aan de voedselbank. Zie hier het filmpje: Hotel ’t Kruisselt en Landgoed De Wilmersberg doneren voedselpakketten December, 2018

Lees verder
ARTIKEL

Stel bereisde de wereld maar vindt steeds rust in Twente

Ze wandelden in Nieuw-Guinea en zagen grizzly’s zalm vangen en gieren de resten opruimen. Maar in Twente vonden Ria en Henry Vlasveld de rust die ze hard nodig hadden, nadat hun zoon op het randje van de dood had verkeerd. De begroeting in hotel ‘t Kruisselt is hartelijk. Als Ria (81) en Henry (78) er binnen stappen, krijgen ze zoenen van medewerkster Iris. “Welkom terug”, zegt ze. Het echtpaar uit IJsselstein is hier dit weekend voor de 56ste keer. Het is hun vierde bezoek dit jaar. Zoals altijd hebben ze kamer 38, dichtbij het zwembad waarin Ria dagelijks een duik neemt. Ook directeur Linda Piening komt gedag zeggen. Haar hotel heeft meer trouwe gasten. 45 procent van de gasten dit jaar zijn terugkeerders. Van hen is 15 procent vijf keer of vaker geweest Lees het hele artikel op: Tubantia 22 oktober 2018    

Lees verder
ARTIKEL

Gastenboek ’t Kruisselt in De Lutte: ‘Zelfs de eitjes smaken hier beter’

In de tijd van recensies en reviews online verdwijnen de gastenboeken langzaam maar zeker. Toch liggen ze nog hier en daar. Een reis langs gastenboeken in Twente. Aflevering 9: huiselijkheid in hotel ’t Kruisselt in De Lutte. Huiselijkheid mag niet verloren gaan. Zelfs in haar eigen woordkeus let Linda Kampman-Piening daarop. Hier in ’t Kruisselt komen mensen volgens haar ‘logeren’. Anders dan in een museum waar mensen maar kort verblijven, heeft het hotel de kans met gasten een persoonlijke band op te bouwen. Waardering kan pas komen als er een goed onderling contact is. Dan kan een gast schrijven dat hier zelfs de eitjes beter smaken en dat haar man dit bevestigt. De rust, de natuur en hartelijkheid in het Twentsche land is ‘onbetaalbaar’, schrijft een ander. Linda: “We pretenderen het mooiste van Twente te zijn. Of dat zo is weet ik niet, de gast moet het zeggen.” Augustus, 2018 Lees het hele…

Lees verder
ARTIKEL

Travelife Gold certificering voor Sol Barbacan

De Travelife Collection-website is gemaakt om vakantiegangers te helpen echt duurzame eigenschappen te vinden voordat ze hun vakantie boeken. De eigenschappen van de Travelife Collection hebben aangetoond dat ze voldoen aan de strikte duurzaamheidscriteria. Alle aanbevolen accommodaties hebben een onafhankelijke audit ondergaan om te bevestigen dat ze voldoen aan alle duurzaamheidscriteria van Travelife, wetende dat de plaatselijke bevolking wordt ondersteund en bijdraagt ​​aan de bescherming van het milieu. Het behalen van een Travelife-certificering is niet eenvoudig – het vereist beheer en personeel, tijd en geld en kan leiden tot een bedrijf dat, de manier waarop het werkt, volledig transformeert. Alle Travelife gecertificeerde hotels en accommodaties moeten een onafhankelijke audit ter plaatse uitvoeren om te bewijzen dat ze voldoen aan onze strenge criteria voordat ze een Travelife-certificering ontvangen. Voor meer informatie, klik op onderstaande link. http://travelifecollection.com/about_travelife Juni, 2018

Lees verder
ARTIKEL

Twentse steun voor Prinses Máxima Centrum in Utrecht

DE LUTTE – Het volgend voorjaar te openen Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht krijgt steun uit Twente. Bij het jubileumfeest van Landgoed De Wilmersberg (25 jaar) werd vrijdagavond een cheque ter waarde van 10.000 euro aangeboden aan het nieuwe medisch centrum. Het betreft een gift van de 300 gasten op het lustrumfeest, relaties en eigenaren van het landgoedhotel. Van de opbrengst kunnen patiënten in het kinderziekenhuis in de toekomst een speciaal beweegprogramma volgen, dat hun herstel helpt bevorderen. Lees het gehele artikel op: Tubantia, december 2017 Onthulling beeld en overhandiging cheque De Wilmersberg bij 25-jarig jubileum. Boudewijn en Githa van Vilsteren (Rechts) met Barbara Fransen (4e van links), beeldhouwer Ruurd Hallema (5e van links) en mevrouw Diane Monissen © Robin Hilberink

Lees verder
ARTIKEL

Oranje Leeuwinnen Europees Kampioen tijdens verblijf bij De Wilmersberg

Augustus, 2017

Lees verder
ARTIKEL

Zilver voor Landgoed De Wilmersberg bij Dutch Hotel Award

“When you’re only No.2, you try harder. Since we are not the big fish, you won’t feel like a sardine when you come to our hotel.” * De Dutch Hotel Award is een onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd. We bereikten de finale met twee grote concurrenten, Kasteel Vaalsbroek (Vaals) en Kruisherenhotel (Maastricht). Velen drukten ons op het hart dat wij nooit zouden winnen van Camille Oostwegel. We eindigden met een gelijk aantal punten, na stemming van de jury koos men voor de vijf sterren van het Kruisheren en werden we tweede. Dit is ons -in licht aangepaste vorm- verhaal waarmee we zilver wonnen en een korte aanvulling gezien de bijzondere medefinalist, geschreven door Githa van Vilsteren. Juni 2017

Lees verder