Family isn’t always blood. It’s the people in your life who want you in theirs. The ones who accept you for who you are. The ones who would do anything to see you smile, and who love you no matter what.

onze filosofie

Waar wij in geloven

Hier worden wij blij van. De lach die onze medewerkers op de gezichten van onze gasten toveren. Medewerkers en gasten die voor ons voelen als familie. De gasten waarvan we het leven even een beetje mooier, inspirerender, gezelliger mogen maken. Dat doen we graag in onze bijzondere hotels in Spanje en Twente én in onze sport- en healthclub. Hotels waar we zelf ook graag zouden verblijven vanwege de gemoedelijke, hartelijke sfeer, de mooie ligging, het oog voor detail, de kwaliteit en natuurlijk het lekkere eten.
Familie FransenOnze waarden

Ferdinand Fransen (1928-2021), grondlegger van Agfra Holding, hield van mensen. En waar hij vroeger als eigenaar van Arke Reizen de mensen zich bij het instappen in de bus al welkom liet voelen, doen onze medewerk(st)ers dat nu in de hotels. Alle hotels van de familie Fransen stralen deze warmte uit en de gasten voelen zich dan ook vaak meteen thuis.

 

Iedereen is belangrijk. Met ons allen, van receptionist tot schoonmaakster, van administrateur tot chef-kok, van afwasser tot directeur, met ons allen willen wij u een onvergetelijk verblijf bezorgen. En dat kunnen we alleen als we met plezier ons werk doen en het fijn vinden uw wensen te vervullen al voor u ze bedacht heeft.

Wij leven in en met onze omgeving. Dat betekent dat wij onze omgeving moeten koesteren en er zuinig mee om moeten gaan, zodat ook onze nazaten nog leven in een gezond milieu. Daarom is duurzaamheid belangrijk voor ons. Maar ook ondersteuning van de omgeving op het sociale, culturele en sportieve vlak.

Onze waarden

Maatschappelijk beleid

Investeren in een sociaal, cultureel en sportief klimaat zit in onze genen.

Delen maakt gelukkig. Naast het investeren in bedrijven, die op een verantwoorde wijze opereren, hechten wij grote waarde aan een goed maatschappelijk, sociaal, cultureel en sportief klimaat in de regio’s, waar wij onze activiteiten ontplooien.

Om hieraan te kunnen bijdragen speelt Agfra vaak een rol als sponsor. Zo sponsort zij o.a. FC Twente (mannen én vrouwen) de Football Equal Foundation, Enschede Marathon, Phion Orkest van Gelderland & Overijssel, FBK-games en het Wilminktheater. Daarnaast is het Fransenfonds opgericht, dat op incidentele basis financiële steun verleent aan o.a. sportieve en culturele evenementen, clubs en verenigingen.

Het Fransenfonds is opgericht bij het afscheid van Ferdinand Fransen, als eigenaar van Arke Reizen in 1995. Hij vond het belangrijk daar waar de Twentenaren voor hem belangrijk zijn geweest, ook wat terug te doen. Daar hoort goed wonen en werken bij en daar horen faciliteiten bij op het gebied van sport en cultuur.

Het Fransenfonds

Een steuntje in de rug

Het Fransenfonds beoogt cultuur, sport en wetenschap in de regio Twente te stimuleren door het uitsluitend of nagenoeg uitsluitend doen van giften op incidentele basis.

Aanvragen worden periodiek door het bestuur van het fonds behandeld en beoordeeld. Aanvragers krijgen een schriftelijke toewijzing of afwijzing, waarover niet gecorrespondeerd kan worden.

Aanvragen voor Het Fransenfonds kunnen per brief worden gezonden naar Stichting Het Fransen Fonds p/a Postbus 4, 7500 AA Enschede, per email naar info@agfra.nl of via onderstaand contactformulier.Aanvragen Fransenfonds

Aan elke aanvraag zijn een aantal voorwaarden verbonden. Mocht u hierover nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

  • 1. De aanvraag dient een maatschappelijk, sportief of cultureel doel.
  • 2. Het bevat een beschrijving van de activiteit en de reden voor de aanvraag.
  • 3. Het gaat om incidentele (geen structurele) financiële ondersteuning.
  • 4. Tussen de activiteit en de aanvraag zit minimaal drie maanden.
  • 5. De aanvraag is voorzien van een begroting en informatie over andere benaderde instellingen.

 

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.